Neglecting Am I?

Det beror. Jorå, så att det var ett tag sen, sen sist. Egentligen är jag inte riktigt skrivartypens sort av kille, jag har inte riktigt känt för att skriva helt enkelt. Men samtidigt vill jag inte att något som lever ska dö, och det har sannerligen sin charm att skriva ner lite slumpmässiga ord, som förevigt fastetsas på internettet.

Det verkar vara bra skit att bli landskapsarkitekt, iallafall. En mysig stämning i klassen, och det är huvudprioritetet, att ha en bra tid, helt enkelt.

Kontinuitet är bra grejer, att alltid kolla om man har med sig husnyckeln tillexempel. Eller att solen går upp varje morgon. Därför tänkte jag låta min blogg få input varje trettonde dag, bland andat i ett försök att styra upp mitt liv lite. Tretton är en väldigt bra siffra den är harmonisk, Tillexempel är 14 - 1 = 13, och lite mystisk, med dess syndabocksstämpel och liknande mumbo jumbo.

Men mest av allt är tretton ändå väldigt sexigt!

Kommentarer
Postat av: Lena

Härligt att det låter bra, Magnus! Kul att höra något från dig. Hur är det med dig nu för tiden?

2008-09-22 @ 20:39:37
URL: http://moeller.blogg.se/
Postat av: Magnus

jodå, 4 av 5. Utan att gå in på detaljer.Mat husrum och nånting att göra under tiden.hope you`r doing fine as well, får kolla in på din blogg helt enkelt.

2008-09-26 @ 13:12:18
Postat av: julia

skönt att du är tillbaka magnus!

2008-09-30 @ 19:20:52
URL: http://evakuera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0