Random

Random är ett helt okej ord, jag har använt det flitigt i en annan period av mitt liv.

Saker som bara händer, helt udda. Eller bara ganska meningslöst, men som ändå påverkar livet ett milligram. Jag har inget speciellt i åtanke och kan därför inte ge exempel på en sådan händelse. Just nu känns livet lite random, som om något kunde hända. En potential till förändring svävar i luften. Jag gillar det!

Som gjort för att ta en kvällspromenad, men det får bli en kort en för jag läser sista boken av Stieg Larsson och de böcker biter sig fast.

Random betyder inte direkt det jag skriver. Men det här är ändå ganska random, så det gör ingenting. 

Nånting!

Hej Fredag.

Ja, jag har inte skrivit så mycket på sistone. 

Hm.

Det är inte för att jag har haft mycket att göra. Men nu har det gått såpass lång tid att jag tänkte att jag kan skriva om att jag inte har något att skriva om. Fast vid närmare eftertanke struntar jag att skriva om det, det är för svårt. 

Intet nytt på klosterfronten, skulle jag kunna skriva.

Men det gör jag inte.

Sjung om Studenten!

Så mycket finklätt folk i Hedemora har jag aldrig sett förut. 

Nio år av obligatorisk skolgång, plus tre obligatoriska skolår, till allt utan namnet. image1
Grattis ni alla! Det blir säkert lyckliga dagar.

Zombie, Zombie!

Idag har jag varit sjuk. Så sjuk har jag inte varit sen jag gick i klass fem och missade hela Nils Holgersson.
Det är lite speciellt, allt går så sakta. En timme av bara stirrande ut i fönstret, gå tre steg och sätta sig igen ungefär som en levande pinne.

Hursomhelst ska jag bli frisk, för i morgon ska lillsys ta studenten. Kommer bli sådär sommrigt med jordgubbar och blågula girlanger. Och så får jag ta på mig min kostym som jag bara haft en annan gång, gissa när!  

Förresten kanske jag visar hur fin studenttavlan blev, jag fick lite assistans av syskon nummer sju (Klara), och den blev sjukligt ball!

RSS 2.0