Tiden går

Nåväl, nu har det gått en stund sen jag kom tillbaks från Örebro, på rikslägret barrikaderade jag mej inuti hotellet och spelade bridge till klockan sex på morgonen. Med sovmorgon en dag då det var en inplanerad rutt till äventyrsbadet. Jag är inte nöjd med alla mina bridgeinsatser på lägret, men det är jag sällan. Jag kom dock tvåa sammanlagt, vilket jag tycker är bra.

Här hemma har jag varit väldigt upptagen med att göra ingenting, vilket är anledning till att jag inte skrivit. Bejakat mina starkaste drifter lathet och socialt umgänge. Snart är det tillbaks till Ålsta, ska bli trevligt att hänga i ateljen med folket, antagligen är datorsalens era slut då internet säkert är tillbaka och BJ likaså. Eller förresten internet kommer nog aldrig fixa sig, det är nog inte menat så.

Annars är det en hel del ångest över sommarjobb.
Det är väl så med ångesten, den kommer alltid tillbaks med jämna mellanrum.
Och den bara växer, trots att jag försöker ignorera källan till den.
Kanske just därför, men det är den strategi jag brukar använda.

Är det nån som vill lära ut sedelförfalskning?

Klockan är 1540!

Nåväl, jag håller mina ord, annars blir samvetet alltför tungt.

Meningen med livet är...Sju (7).

Jag vet dock inte exakt vad som menas med det, men det var något som jag hört står i en bok.
Och böcker är bra. Nog om detta, jag har viktigare saker att förtälja, Rikslägret är i faggorna, Örebro hägrar med sin bro.

Jag tänkte kicka ass och vinna alla tävlingar, men mest tänkte jag ha roligt. Kanske kommer det någon turneringsrapport. Sen ska jag träffa 2 hemliga kompisar, ser jag fram emot. Men jag säger inget mer, de är ytterst hemliga.

Klockan är inte längre 1540, faktum är att tiden aldrig varit det. För tiden går inte att dela upp i beståndsdelar, isåfall skulle ju tiden hela tiden stå stilla. Ungefär som en film utan filmspelare. Om jag har fel, undrar isåfall hur många bilder per sekund som jorden uppdateras i. Jag tror tusen!

Örebro, nästa hållplats.

Tillbaks till byn

Nu har jag återvänt till mina hemmaregioner.
Resten av familjen är bunkrade vid teven, de kollar på Schlager. Det är tråkigt, jag sprang upp när jag hörde att det var ett barn som intervjuades, måste vara Amy, slog det mig. Hon var dock en besvikelse, trodde hon skulle vara söt, men det var hon icke.

I min nästa artikel ska jag berätta om meningen med livet.

Stay tuned!

Två och nittio hektot!

Kanske blir min hemsida snygg snart, i hope so.

Ica awaits us
The people of art.
I here a faint buzz
Going away with a dart.
Two ninety a grand.
Thats like a shining sun.
I will go for one brand.
And taste the gun.

What gun?
The gun of pointlesness
I want some messiness.

Back in business

Jag sitter här i datorsalen, bland mig finns några människor. Jag tycker människor är konstiga.
En av dom lirar tetris och förbannar sig över att msn alltid loggar ut sig själv.  Hon måste sluta spela tetris, eller det är vad hon säger. snart är det lov. Den andra räknar matte, någon avancerad form av plus och minus. Egentligen borde jag göra något vettigt. Det är bara banken! Vaddå? Han fick bara ett sms fån banken. Två och nittio hektot. Amazing. Det regnar ute. det var Konrad. åh vad jobbigt. han ska ut och fira sig på fredag. tjugotre kanske. vaddå känner du en Lars kompis. hur har du träffat honom. han var ju med på stan. ja det var han. och när han drack öl. var han det ja det kanske han var. nån jävla dramejbase kampanj. blir ju säkert skit kul. jag vill inte. dunk dunk beep. från det beatet. så han ska ha värsta partyt. vet inte. ska vi gå då. men vi ska vänta på det där jäkla matte snillet. äh nu ska jag stänga av den här skiten. kom det kaffe i den låten med. la la l al   la. kan jag få låna din hatt, lars. men då vågar jag nog komma  med. att jag ska gå dit. åsså, åsså. ska jag hälsa grattis från isa. isa. precis. mm allright. han tackar så mycket för grattisen, isa. 

Igår vandrade jag Lars och Chrill runt i Sundsvall och köpte diverse prylar som vi inte behövde. Jag köpte en onödig portfölj att ha bilder i. Så efter det hade mitt begär av konsumtion blivit tillfredsställt. nåväl, sum of kardemum, the brain is not back in business 

Caffe Latte med Markus!

Idag har vi måndags kroki, vi uthärdar och vi lider. Men mest snackar vi skit. Våran kroki modell är tillbaka Glädjen är fatal, total... eller vänta, inte förresten! Det är så att hon har ganska lika poser hela tiden, som Benjamin så fint illustrerade vid tiorasten. 

Nåväl, imorgon är det blodsnatt, en hyllning till evigt liv. Eller snarare en manifestation av begäret.
Vi ska klä ut oss till vampyrer och dricka rött. The fearless vampire killer och an interview with an vampire blir filmerna. 

Nåväl jag pallar inte dricka Latte med dig Marcus, Pallar inte. Det  är jobbigt att åka till cafeét, men framförallt jobbigt att träffa dig. Dina rika föräldrar och din fula backslick! Fuck that, fuck life! I am tired, I am pissed.

Entering WWW.

Hej, Universum, Jordbor Marsianer och inteligenta muterade labråttor!

Magnus Melin har äntligen stigit in i världen som består av ettor och nollor!
För att bli älskad, dyrkad och förevigt ihågkommen av eftervärlden.
Nu ringer min mat och sovklocka dax för fika. BRB.

RSS 2.0