Caveman

Denna vecka målar de om min kära trettonkvadratare. Så just nu känner jag en svag lukt av spackel och det ligger lite borrmaskiner i fönstret. Men men kunde vara värre, det kunde till exempel vara så att jag måste göra en stor hög av allting i mitten av rummet 1.5 m från väggarna.

Jag gillar egentigen inte att skriva, så jag undrar varför jag gillar att skriva blogg. Maybe cause its retarded. And I like being tarded.

Så nu i veckan gäller det att vara så lite hemma som möjligt. Sen ska jag inreda det till ett slott i mitt rum eller en djungel föresten. Är nog mer genomförbart. När jag nu fått min vita tapeter ommålade till vita väggar. Ska bli spännande att se hur det blir.

VLK!

VLK! wtf är det, kan man tänka. Eller så är man insatt i vad det betyder, har den dolda kunskapen. Men om du inte vet;

Do not despair in that utter darkness cause i will enlighten you!

 But not yet.

 Ikväll följde jag ner Oscar på stan på en promenad till tradition. Jag trodde det kanske skulle hänga tjugo pers utanför med långt svart hår och axelväskor. Men tji fick jag, där ringlade en kö som var hundra meter lång. Hundra är inte ett litet nummer. Hundra är ett stort nummer.

Till nittionio procent killar, i blandad ålder, från sexton till kanske trettiotvå. Längst fram stod en securitas vakt och slussade in människor i shoppen, på ett ordnat sätt. Till saken. Tadadada. Ridå. VLK är vad den lite mer insatte referar till som The Wrath of the Lich King. Expansion till World of Warcraft/wow. En stor händelse i världshistorien, men en liten händelse för mig. Jag sätter en öl på att wow drar in mer pengar än Bhutan i BNP.

Religion is sweet!

Ikväll promenerade jag på kyrkogården med Oscar. Det lyste om alla ljus, väldigt stämningsfullt. Och då önskade jag att jag trodde på tomtar, på gud, på hela grekiska panteonen och lite älvor.

Livet blir så mycket mysigare med övernaturliga varelser. Något att tro på, ett mål, en mening. Otur att jag bara inte kan välja att tro på det. Eller det kanske jag kan. Börja gå på lite nattvard bara får att få uppleva stämningen. Elller helt enkelt låtsas vara religiös.

Som en turist.
Or maybe I could just watch a movie or something?

RSS 2.0