Ds

Tillbaks från Yogan.

När jag kom ut från yogapasset kände jag faktiskt ingen stark inrefrid. Inte heller någon djup övertygelse om hur jag skulle leva i framtiden. Det var med förvirring som jag gick ut, blev lite snurrig av alla övningar.

So first try was failure.
To bad there are so few shortcuts, which aren´t filled with drawbacks

Yesterday.

All my trouble seemed so far away. That was yesterday.
Eller inte. På tisdag ska jag använda ett av mina tregratis pass för att träna Yoga. Har aldrig provat det, ska bli nice att bli lite nyttig. Eller en livsstilsmänniska. Det vore något de, igår kände jag att jag behövde en plan nämligen, kanske lösningen?

Men jag tror inte det, illusionen av ordning infinner sig inte så lätt.

Peace and Love

Tema Lark

Ja så nu har jag pluggat Landskapsarkitektur länge, kommit in i gemet så att säga. Det var inte  som jag  trodde. Vilken överraskning, det har ju aldrig hänt innan. Saker och ting brukar bli som jag föreställt mig. Med detta sagt inte till det sämre. Vi gör exkursioner och det är en rolig överraskning. I veckan ska vi övernatta vid Siljan. 

Sen har det varit en hel del geologi på sistone. Moräner! Gränsen för kornstorleken från silt till finmo går vid 0,03 mm! Den sortens grejer.

Men klassen är gemytlig, så något jag kan hålla på med i 5 år! Känns jäkligt jobbigt bara, 5 år! Låst att göra en sak! Men vem har inte ångest om meningen med livet ibland. Eller tvivel över poängen med vad man sysslar med. Speciellt en söndag. 

Och Uppsala är lagom stort också, lite större en Fränsta, som ändå hade det mesta, Simbassäng, Second hand och Ica. Men ändå cykelavstånd till allt, eller just därför.
RSS 2.0