BTR

Nu stundar nio dagar av bridge i Örebro, Spela turneringar på dagarna och spela bridge med de andra juniorerna (upp till 25 år sic!) på hotellet på natten. Det ska bli skoj, och den enda perioden på året då jag teoretiskt sett kan bli trött på bridge.

För några dagar sen hälsade jag på Lars, det var heltrevligt. Trots att Lars insjuknade dag 2. Där hälsade jag också på Brorsan. Och även Angelika i hennes och Elins nya lägenhet, verkade som en mysig lägenhet. 

Från att inte ha sett så mycket nytt folk innan, här i kloster alltså. Så såg jag min gymnasielärare i Historia cykla förbi. Och tio minuter senare skymtade jag min gamla klasskamrat i samma park. Men hon hann försvinna innan jag hann ta tillbaka uppmärksamheten dit. To bad. Nu kom jag på vad hon hette. Dåtiden. Hursomhelst hittade jag och Lars en övergiven Metro tunnel, där var det mörkt och vi kom inte till andra sidan.

När vi skulle gå ifrån parken träffade jag "Kloster Rags". Där Rags uttalas på Engelska. K. R. är vad min umgängeskrets kallade tjejerna som var ett fyrtal yngre en oss. Dessa kunde ses i  gatlampans sken, Spankulerandes runt på gatorna, när jag tillexempel var på väg eller ifrån ett spelhak (hem). 
Detta, på den gamla tiden. 
 

Summer is Going Strong

Idag har det varit en varm dag, lagomt varmt. Det är riktigt behagligt. Sommaren har gått om höst till en förstaplats på årstidslistan. Sensommar, om det finns officiellt, så känns det lite passé, lite sådär övermoget.
1. Sommar 
2. Höst
3. Vinter
4 Vår
5. Sensommar

Jag känner mig dock lite kluven inför denna lista. Vår kan ibland vara favoriten, när tillexempel allt har smält och livet kommer tillbaka. Men det är poängen med listor, enligt mig, en generalisering och förenkling. Kort och enkelt.

Listor känns ute i bloggosfären, ganska tråkigt sådär. Antingen så är det en period varje bloggare måste gå igenom, eller så var det bara någonting irrationellt.

Någon gång tänker jag skriva om någonting av betydelse. Om jag hittar det, Sou Long!


Juego de sociedad!

Så säger de i Spanien när de spelar monopol. 
Ja, ja. Nåväl, Hursomhelst. Jag har kommit in på landskapsarkitekt utbildningen vilket är nice. Jag har nämligen mer och mer identifierat mig själv med den utbildningen, efter att alla frågar; vad jag pluggar, gör för tillfället et cetera.RSS 2.0